Anna helposti hyvää – aineeton lahja on joulun merkityksellisin


Kuinka ilahduttaa läheistä jouluna, jos yhteinen aatto jää välistä? Entä mitä antaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Anna tänä jouluna aineeton lahja, jolla et muista vain lahjan saajaa, vaan muutat myös maailman tyttöjen tulevaisuutta.

Planin aineeton lahja on helppo tapa auttaa maailman heikoimmassa asemassa olevia tyttöjä. Poikkeuksellinen koronavuosi on tarkoittanut takapakkia tyttöjen oikeuksien parantamiseksi tehdyssä työssä. Nyt onkin erityisen tärkeää varmistaa, että suunta on valoisampi.

Erityisesti tyttöjen koulutuksen tukeminen lisää tasa-arvoa ja vähentää köyhyyttä. Anna tänä jouluna Planin aineeton lahja, joka ottaa myös lahjan saajan osaksi tätä tärkeää työtä!

Lahja, joka ei mene hukkaan

Sano tänä jouluna ei turhalle tilpehöörille. Jos läheiselle on hankalaa keksiä annettavaa, hän ei todennäköisesti tarvitse tavaraa. Aineeton lahja on vastuullinen ja kestävä lahjaidea sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Se tuo iloa ja merkityksen tunnetta, eikä unohdu kaapin perälle. Planin aineeton lahja auttaa tehokkaasti siellä, missä avun tarve on suurin. Valvomme, että lahjoitukset käytetään toimintamaassa tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti.

Aineeton lahja on eettinen valinta läheiselle, joka haluaa auttaa maailman heikoimmassa asemassa olevia lapsia, erityisesti tyttöjä. Lisäksi yhdessä auttaminen vahvistaa tutkitusti merkityksellisyyden tunnetta ja tätä kautta onnellisuutta. Elämän merkityksellisyyttä tutkinut filosofi Frank Martela kertoi aiemmin Planin haastattelussa, kuinka toisten auttaminen tekee hyvää myös auttajalle, lisäten tämän hyvinvointia ja vahvistaen mielenterveyttä.

Martelan mukaan isojen haasteiden keskellä voi olla voimaton olo. Epävarmalta tuntuvana aikana paras tapa löytää merkitystä on keskittyä asioihin, joihin voi itse vaikuttaa. Aineeton lahja on konkreettinen tapa tarttua toimeen ja vaikuttaa aidosti. Antamalla Planin aineettoman lahjan liitytte lahjan saajan kanssa yhdessä osaksi suurempaa yhteisöä ja teette hyvää.

Helppo kontaktiton lahja

Aineeton lahja on suosittu lahjaidea, joka on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten joulussa ja ilahduttaa vuodesta toiseen. Poikkeuksellisena jouluna se on myös turvallinen ja kontaktiton antaa. Aineettoman lahjan ostat helposti netistä ja annat läheisellesi ilman tapaamista.

Ostaessasi lahjan saat digitaalisen kortin, jonka voit lähettää vastaanottajalle kätevästi haluamallasi tavalla, vaikka sähköpostitse tai Whatsapp-viestillä. Planin aineettomien lahjojen verkkokaupasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon niin ystävälle, isovanhemmalle, sisarukselle kuin naapurille – kenelle haluatkaan antaa hyvän joulumielen ja hyvää tekevän lahjan.

Tutustu lahjavalikoimaan >

 

Edellinen Seuraava