Aineeton lahjasi edistää tasa-arvoa ja parantaa lasten elämää

Oikeudenmukaisessa maailmassa kaikkien lasten oikeudet toteutuvat. Siksi tuellasi edistämme erityisesti heikoimmassa asemassa olevien tyttöjen elämää ja suojelua. Kun tyttöjen asema paranee, koko yhteisö ja yhteiskunta hyötyvät.

Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomana järjestönä teemme pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä 75 maassa. Olemme jatkuvasti läsnä ja auttamassa myös kriisien keskellä.

Miksi valita aineeton lahja?

Aineeton lahja on merkityksellinen tapa muistaa läheisiä. Moni suomalainen valitsee nykyään perinteisten materiaalisten lahjojen sijaan tai niiden lisäksi aineettoman lahjan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi joulupakettiin mielenkiintoinen kirja ja sen oheen aineeton lahja Satuhetki lapselle

Aineeton lahja on eettinen, ekologinen, helppo ja nopea vaihtoehto lahjaksi. Lahjan voit ostaa helposti ja kätevästi täällä lahjakaupassamme. Lahjan korttiin voit kirjoittaa oman tekstin ja saat sen perille sähköpostitse. Halutessasi voit myös printata kortin.

Aineeton lahja toimii sähköisen korttinsa ansiosta niin viime hetken joululahjana kuin myös ilahduttavana joulutervehdyksenä läheisille! Aineettoman lahjan voit toki lahjoittaa myös ilman korttia. 


Mitä aineeton lahja saa aikaan?

Antamalla aineettoman lahjan tuet tyttöjä ja lapsia maissa, joissa meillä on käynnissä kehitysyhteistyöohjelmia ja humanitaarisia hankkeita. Aineettomien lahjojen tuella teemme sekä pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä että autamme nopeasti katastrofialueilla.

Tällä hetkellä aineeton lahjasi auttaa lapsia ja tyttöjä esimerkiksi Ugandassa, Mosambikissa, Laosissa, Etiopiassa, Jordaniassa ja Zimbabwessa. Tarinoita lahjoista -sivulla voit lukea tarkemmin, miten aineettomat lahjat auttavat. Lahjoittajana saat meiltä myös uutiskirjeen, jossa kerromme, miten lahjoitukset auttavat lapsia ja tyttöjä kehittyvissä maissa. 

Jotta aineettomat lahjat auttavat kaikkein parhaiten ja tehokkaimmin, ohjaamme lahjoitetut varat niihin ohjelmiin ja hankkeisiin, joissa varoille on kulloinkin suurin tarve.


Ongelmia lahjoittamisen kanssa?

Jos et saa lisättyä lahjaa lahjakoriin tai kortin kirjoittaminen ei onnistu, kokeile toista selainta. Kauppa toimii tällä hetkellä parhaiten Chromella, Firefoxilla ja Safarilla.


Entä jos kortti ei tullut perille?

Kannattaa ensiksi tarkistaa sähköpostisi roskapostikansio, sillä kortti on todennäköisesti mennyt sinne. Jos kortti löytyy sieltä, klikkaa sähköpostin ”ei roskapostia” -valintaa, jotta kortit tulevat jatkossa normaalisti sähköpostiisi.

Jos korttia ei löydy roskapostikansiosta, tarkista, menikö maksusi läpi. Tee tilaus uudestaan, mikäli et ole saanut kuittia Paytraililta.

Mikäli olet saanut kuitin maksusta, eikä korttia ei löydy roskapostista, ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme, niin selvitetään asia.

Jos olet ostanut lahjan ja tarvitset kortin heti, voit myös ladata ja tulostaa aineettomien lahjojen yleiskortin täältä.

Vielä kysyttävää aineettomista lahjoista tai Planista? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme.

Lahjoittajapalvelumme auttaa mielellään: p. 09 6869 8030 (ma-to klo 11-13) tai info@plan.fi