Aineettomalla lahjalla tukea tytöille ja lapsille kehitysmaissa

Oikeudenmukaisessa maailmassa kaikkien lasten oikeudet toteutuvat. Tuellasi edistämme erityisesti tyttöjen oikeuksia, koska kehitysmaissa tytöillä on usein heikot lähtökohdat hyvään elämään. Kun tyttöjen asema paranee, koko yhteisö ja yhteiskunta hyötyvät.

Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomana järjestönä teemme pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä yli 70 maassa. Olemme jatkuvasti läsnä ja auttamassa myös katastrofialueilla.


Miten aineeton lahja auttaa?

Antamalla aineettoman lahjan autat tyttöjä ja lapsia maissa, joissa meillä on käynnissä kehitysyhteistyöohjelmia ja humanitaarisia hankkeista. Valikoimassa olevat lahjat vastaavat työmme eri osa-alueita. Jotta lahjoituksesi auttaa kaikkein tehokkaimmin, ohjaamme varat sinne, missä niille kulloinkin on suurin tarve.

Tällä hetkellä aineeton lahjasi auttaa lapsia ja tyttöjä esimerkiksi Ugandassa, Mosambikissa, Etiopiassa, Laosissa, Jordaniassa ja Nigeriassa. Lahjoittajana kuulet meiltä säännöllisesti, kuinka apu menee perille.

Ongelmia lahjoittamisen kanssa?

Jos et saa lisättyä lahjaa lahjakoriin tai kortin kirjoittaminen ei onnistu, kokeile toista selaista. Kauppa toimii tällä hetkellä parhaiten Chromella, Firefoxilla ja Safarilla.

Saitko meiltä tekstiviestin?

Jos et enää halua vastaanottaa keräyksiä koskevia tekstiviestejä, voit lähettää viestin PLAN SULJE numeroon 16155 (hinta 0€). Sinut poistetaan automaattisesti tulevista varainhankinnallisista tekstiviestilähetyksistä, esimerkiksi katastrofikeräyksistä. Saatamme edelleen lähettää sinulle kuukausilahjoittamiseen, kummiuteen tai vapaaehtoisuuteen liittyviä viestejä, jos olet Planin asiakasrekisterissä.

Entä jos kortti ei tullut perille?

Kannattaa ihan ensimmäisenä tarkistaa sähköpostisi roskapostikansio, kortti on todennäköisesti mennyt sinne. Jos kortti löytyy sieltä, klikkaa sähköpostin ”ei roskapostia” -valintaa, jotta kortit tulevat jatkossa normaalisti sähköpostiisi.

Jos korttia ei löydy roskapostikansiosta, tarkista, menikö maksusi läpi. Tee tilaus uudestaan, mikäli et saanut kuittia Paytraililta.

Mikäli olet saanut kuitin maksusta, eikä korttia ei löydy roskapostista, ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme, niin selvitetään asia.

Voit myös ladata ja tulostaa aineettomien lahjojen yleiskortin täältä.

Vielä kysyttävää aineettomista lahjoista tai Planista? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme.

Lahjoittajapalvelumme auttaa mielellään: p. 09 6869 8030 (ma-to klo 11-13) tai info@plan.fi