Aineettomalla lahjalla tukea tytöille ja lapsille kehittyvissä maissa

Oikeudenmukaisessa maailmassa kaikkien lasten oikeudet toteutuvat. Tuellasi edistämme erityisesti tyttöjen oikeuksia, koska kehittyvissä maissa tytöillä on sukupuolensa takia poikia heikommat lähtökohdat toteuttaa oikeuksiaan ja mahdollisuuksiaan. Kun tyttöjen asema paranee, koko yhteisö ja yhteiskunta hyötyvät.

Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomana järjestönä teemme pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä 70 maassa. Olemme jatkuvasti läsnä ja auttamassa myös katastrofialueilla.


Miten aineeton lahja auttaa?

Antamalla aineettoman lahjan tuet tyttöjä ja lapsia maissa, joissa meillä on käynnissä kehitysyhteistyöohjelmia ja humanitaarisia hankkeita. Aineettomien lahjojen tuella teemme sekä pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä että autamme nopeasti myös katastrofialueilla. 

Tällä hetkellä aineeton lahjasi auttaa lapsia ja tyttöjä esimerkiksi Ugandassa, Mosambikissa, Laosissa, Etiopiassa, Jordaniassa ja Zimbabwessa. Yksittäisistä lahjoista emme raportoi, mutta säännöllisenä lahjoittajana (tyttösponssi tai kummi) saat meiltä säännöllisesti sähköpostilla tietoa, kuinka lahjoitukset auttavat lapsia ja tyttöjä kehittyvissä maissa.

Ongelmia lahjoittamisen kanssa?

Jos et saa lisättyä lahjaa lahjakoriin tai kortin kirjoittaminen ei onnistu, kokeile toista selaista. Kauppa toimii tällä hetkellä parhaiten Chromella, Firefoxilla ja Safarilla.


Entä jos kortti ei tullut perille?

Kannattaa ihan ensimmäisenä tarkistaa sähköpostisi roskapostikansio, kortti on todennäköisesti mennyt sinne. Jos kortti löytyy sieltä, klikkaa sähköpostin ”ei roskapostia” -valintaa, jotta kortit tulevat jatkossa normaalisti sähköpostiisi.

Jos korttia ei löydy roskapostikansiosta, tarkista, menikö maksusi läpi. Tee tilaus uudestaan, mikäli et saanut kuittia Paytraililta.

Mikäli olet saanut kuitin maksusta, eikä korttia ei löydy roskapostista, ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme, niin selvitetään asia.

Voit myös ladata ja tulostaa aineettomien lahjojen yleiskortin täältä.

Vielä kysyttävää aineettomista lahjoista tai Planista? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme.

Lahjoittajapalvelumme auttaa mielellään: p. 09 6869 8030 (ma-to klo 11-13) tai info@plan.fi